EL DIRECTOR

AGUSTÍ VIDAL

Nascut a Granollers l’any 1957, inicia els seus estudis musicals a l’edat de vuit anys amb els mestres Josep M. Ruera, Aureli Font i Joan Coll. Els continua posteriorment amb Juan José Olives (harmonia i formes), Liliana Maffiotte (piano) i Josep Benet (cant).Va estudiar clarinet amb Carles Riera. És un dels fundadors de la Polifònica de Granollers, que dirigeix des del 1984.

Participa activament en l’activitat cultural de la ciutat de Granollers dins de l’equip que organitza el Festival Internacional de Música, des del seu inici l’any 1976.

Paral·lelament als estudis musicals, es llicencia en Ciències Químiques per la Universitat Central de Barcelona, el que li permet introduir-se, l’any 1979, en el món de la perfumeria com a creador de perfums, activitat que desenvolupa des d’aleshores. És també professor en el Màster de Dermofarmàcia de la Facultat de Farmàcia de la Universitat Central de Barcelona i és convidat habitualment a conferències i seminaris sobre el tema de la creació de perfums. + INFO