LA DIRECCIÓ

AGUSTÍ VIDAL (1984-...

Nascut a Granollers l’any 1957, inicia els seus estudis musicals a l’edat de vuit anys amb els mestres Josep M. Ruera, Aureli Font i Joan Coll. Els continua posteriorment amb Juan José Olives (harmonia i formes), Liliana Maffiotte (piano) i Josep Benet (cant).Va estudiar clarinet amb Carles Riera. És un dels fundadors de la Polifònica de Granollers, que dirigeix des del 1984.
A partir del 2021 dirigeix una secció de la Polifònica

Participa activament en l’activitat cultural de la ciutat de Granollers dins de l’equip que organitza el Festival Internacional de Música, des del seu inici l’any 1976.

Paral·lelament als estudis musicals, es llicencia en Ciències Químiques per la Universitat Central de Barcelona, el que li permet introduir-se, l’any 1979, en el món de la perfumeria com a creador de perfums, activitat que desenvolupa des d’aleshores. És també professor en el Màster de Dermofarmàcia de la Facultat de Farmàcia de la Universitat Central de Barcelona i és convidat habitualment a conferències i seminaris sobre el tema de la creació de perfums. + INFO


BORJA GRÈBOL (2021-...

Nascut a Granollers l'any 1998, Borja Grèbol comença els seus estudis a l'Escola Josep Maria Ruera estudiant piano i llenguatge. Paral·lelament canta a la formació coral Albada. Posteriorment acaba el Grau Professional de Música al Conservatori de Granollers amb l'especialitat de piano. Fa un curs de direcció de cors infantil amb el SCIC i un curs de musicoteràpia amb la institució Nordoff-Robbins.

Actualment estudia el Grau Superior en Pedagogia a la Fundació Conservatori Liceu amb l'especialitat de piano i ho compagina amb la feina i el cant. Dirigeix la coral La Lira de Montornès i la coral Polifònica de Granollers.
Paral·lelament treballa al projecte social del Palau de la Música, Palau Vincles i canta al Cor Jove Amics de la Unió.