24 de juny 2014

Gràcies Octavi. Et recordarem cantant

És dilluns,són  quarts de 10 del vespre i l’Octavi i la Paqui enfilen carrer amunt amb la carpeta sota el braç cap a l’escola de música, és el ritual de cada setmana; hi ha coral .

Arriben i després de saludar a tothom amb gran cordialitat se situen cadascú a la seva corda disposats a que comenci l’assaig.

L’Octavi  amb els baixos, la corda menys nombrosa de la coral; són poquets i a vegades es fa difícil. Per tant no s’hi val a badar,s'hi ha de ser, s’ha de treballar, cal posar-hi tots els sentits perquè cadascú hi té un paper molt  important,  no s’hi pot faltar.

I això és el que ha fet sempre l’Octavi:
-        Ser-hi  a totes ,
-        participar
-        implicar- se ,
-        esforçar-se
-        posar-hi  els 5 sentits, amb disciplina, interès, ganes .
-      
Ha estat  sempre part important  del grup, lluitant perquè sortís bé. Cantava amb ganes i s’esforçava  per  fer-ho bé  i sobretot sempre amb bon humor

Avui la coral  s’ha quedat coixa, li falta una part important que no serà fàcil  d’arranjar.
Avui la coral estem de dol, l’absència de l’Octavi ens costarà pair-la .
Ja fa uns quants dies que per culpa de la malaltia no venies però tots comptàvem  que era transitori i que aviat tornaries. Ho vam explicitar ben clar en l’últim concert  quan dèiem “que l’Octavi i la Paqui tornin ben aviat”.
Ara encaixar –ho es farà  difícil.

Però… agafarem la carpeta sota el braç  cada dilluns i continuarem el ritual de cada setmana , cantarem amb esforç i ganes tal com ho feies tu i ens agradaria que la Paqui ens hi acompanyés


Octavi gràcies per tot el que ens has donat, et recordarem cantant.

1 comentari:

joan antoni lledó ha dit...

Com deia el Balmanya "totalmente de acuerdo"
He cantat al seu costat prop de 20 anys i ja el trobo a faltar. Espero que l'estiu ajudi i segur que el que més m'ajudarà, serà veure entrar la Paqui al proper assaig.